Kundetilpassede IT systemer

Proces Support har omfattende erfaring med opbygning af IT systemer, der er 100% tilpasset kundens behov, og som optimere arbejdsprocesserne betydelig.

Her nogle eksempler på systemer vi har udviklet:

FAYARD - System til håndtering af work permits

Fayard har fået udviklet et system til at styre arbejdsprocesserne for flere hundrede egne ansatte og eksterne leverandører på værftet.

Systemet er et Health and Safety 24/7 driftssystem, som styrer de såkaldte work permits ift. gasser, brændbare stoffer og andre risikomomenter. Alle medarbejdere uden undtagelse bruger systemet før de må udføre en arbejdsopgave.

Systemet lever op til de højeste HSEQ krav i marine og offshore branchen, og har automatiseret og kvalitetssikret en lang række arbejdsprocesser, som tidligere blev udført manuelt og på papir. Det giver et samlet overblik over alle processer i meget komplekse ombygninger/renoveringsprojekter, og flere brancher vil kunne hente inspiration i dette system.

Fordele: Arbejdssikkerheden øges og den interne arbejdsmængde til at styre work permits reduceres.

NoreqActa - System til worldwide service (MSC1206)

Til servicering af kraner over hele verdenen har NoreqActa fået udviklet et IT system, der kan håndtere hele flowet omkring servicering af davits og MOB kraner til marine i et globalt netværk af service stations.

Systemet indeholder online bestilling af forskellige kategorier af service, online og offline checklister, digitale manualer og rapportering/udskrivning af certifikater. Rederierne/kunderne har adgang til alle egne certifikater, servicerapporter, dokumentation og manualer til hver en tid, og NoreqActa har adgang til at følge alle deres kraner Worldwide og de ansvarlige personer hos hvert rederi.

Samtidig er der indbygget funktioner, som gør det muligt for NoreqActa proaktivt at følge op på kunder forud for et lovpligtigt serviceeftersyn. En god service og en god mulighed for salg.  

Fordel: NoreqActa har fået automatiseret en del processer, som har gjort det muligt at vækste uden at tilføre administrativt personale.