Employer branding skaber kendskab til firmaet

Uanset de gældende konjunkturer er arbejdsmarkedet præget af stor efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft, og som mellemstor virksomhed er man i konkurrence med de helt store virksomheder om de gode kandidater.

For at tiltrække de rigtige folk til sin virksomhed er det derfor nødvendigt, at de har kendskab til virksomheden og et positivt billede af de udfordringer de kan få.

Employer branding er metoden, der gør din virksomhed kendt i målgruppen - uanset om det er nyuddannede ingeniører, erfarne projektledere eller direktører fra en specifik branche. Proces Support arbejder målrettet med employer branding, og bruger vores ekspertviden om marketing, til at få din virksomhed positioneret rigtigt ift. målgruppen.

Vi arbejder målrettet med et mix af online, print, social media og oplevelsesaktiviteter, som medfører at kandidaterne bliver opmærksomme på din virksomhed. For hver eneste branche gælder specielle kulturer, og derfor er employer branding altid målrettet din branche. Heldigvis er medierne interesseret i spændende real-life historier fra virksomheder, og kombineret med målrettet annoncering er det derfor muligt at øge kendskabsgraden og interessen for at arbejde i din virksomhed.

Kontakt Proces Support for at høre mere om hvordan employer branding kan give dig de rette ansøgere.