Reklamebureau, grafisk bureau eller tegnestue

Har du prøvet at samarbejde med reklamebureauer, trykkerier eller andre virksomheder, som producerer grafisk design? Så har du sikkert også prøvet at opleve, at det koncept, som du er blevet præsenteret for, slet ikke stemmer overens med dine forventninger.

Du har sikkert også oplevet at blive præsenteret for en regning for AD-tid eller projektledertid, hvor det har været svært at se sammenhængen mellem indsatsen og prisen, eller du har oplevet frustrationen ved gang på gang at blive præsenteret for nye kontaktpersoner.

Proces Support er et anderledes bureau. Udover vores fastansatte medarbejdere har vi tilknyttet en række eksterne kompetencepersoner indenfor grafisk design, tekstforfatning, fotografering, web-design og web-programmering, som alle er specialister indenfor deres felt. Og uanset hvilke af vores kompetencer du vælger at benytte - som AD'ere, projektledere, grafiske designere eller andet - så er prisen den samme. Det betyder, at når du modtager regningen, har du altid fuld klarhed over, hvad den fakturerede tid er blevet brugt tid på.

Vi minimerer den forbrugte tid ved at forudse udfordringer og briefe alle samarbejdspartnere grundigt, før de går i gang med opgaven. Samtidig afklarer vi med dig, hvor "kreativt" du ønsker, at dit grafiske design skal være, så du kan genkende dig selv i det endelige produkt.

Tag en snak med os om muligheden for at bruge os som grafisk bureau, reklamebureau, tegnestue, marketingkonsulent eller hvilken anden beskrivelse, du måtte finde rigtig.

Kontakt os for at høre mere.