Konsulent - forandringsprocesser i firmaet

Som konsulenter arbejder vi med forandringsprocesser i virksomhederne. Vi sørger typisk for, at ledergruppen bliver afklaret om en strategi og et værdigrundlag, så alle medarbejdere får en oplevelse af at arbejde mod samme mål.

Processen til udvikling af forandringsledelse i virksomhederne beror først og fremmest på en kreativ indgangsvinkel og gode kommunikationsevner. Og fordi konsulenten kommer udefra, bliver der åbnet mulighed for at stille de spørgsmål, som ellers ikke bliver stillet internt - og ofte er det netop disse spørgsmål, der skaber udvikling i gruppen.

En væsentlig del af konsulentens rolle er at give ledergruppen mulighed for at reflektere over virksomhedens muligheder og give håndslag på en bestemt udviklingsretning, hvor man respekterer, at det i nogle faser er de andre lederes udviklingsplaner der er vigtigst. Det gør det meget lettere at få hele organisationen til at følge med efterfølgende, når ledergruppen er enig.

Som konsulenter har vi rollen som katalysator og inspirator for en virksomheds udvikling. Derfor er det kun en fordel, at vi arbejder indenfor en lang række brancher og virksomheder - alle med en international vinkel.

Kontakt os for at høre mere.