Messer - mål for messedeltagelse

Hvordan får I mest ud af jeres deltagelse på en messe?

Proces Support A/S har hjulpet flere industrielle b-to-b virksomheder med messedeltagelse i både ind- og udland. Derfor har vi et stor kendskab til, og erfaring med at styre processen - lige fra planlægningsfasen til den efterfølgende opfølgning. Med os som totalleverandør er I sikre på, at få en god deltagelse på enhver messe.

Vi hjælper med at opsætte målsætninger for messedeltagelsen og fokuserer benhårdt herpå igennem hele forløbet. I selve processen er vi behjælpelige med de designmæssige og informative elementer. Vi laver det grafiske layout til eksempelvis pop-ups, plancher, bannere, brochurer, skilte og vægge, og styrer kontakten til leverandørerne.

Vi leverer også diverse AV-præsentationer og video, og kan tilbyde dig at leje vores TV-stander sammen med messesystemet.

Mangler I tøj med logo og div. merchandise til uddeling, så kan vi også klare det. Husk at spørge os i god tid, da vi så kan bestille direkte fra producent, og dermed opnå en perfekt kombination af pris og kvalitet.

Messedeltagelse er dyr, og der er mange tråde som skal gå op i en højere enhed. Kontakt os for at høre mere, og få mest muligt ud af din investering.

Leje af messevæg

Vi kan tilbyde dig at leje vores messevæg (med eller uden hylde til skærm)
Størrelse: 2,70 m i bredde x 2,40 m i højden.
Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Pris: kr. 5.000,- pr. uge ekskl. moms.
ekskl. print af baner (3 expo baner+2 endestykker) og forsendelse.

Kontakt os for nærmere information.