Hjemmesider - responsive og SEO

Proces Support står bag nogle meget store hjemmesideinstallationer med mange funktioner og op til 8 sprogversioner. Vi ved alt om, hvad der skal til for at få en hjemmeside, der fungerer optimalt for både eksisterende og nye kunder. Dermed understøttes både new account salg og mersalg til eksisterende kunder.

Her 2 eksempler på hjemmesider:
www.cjc.dk
www.nordicbuild.dk

Design af hjemmesider

Proces Support A/S kan hjælpe med hjemmesiden, både når det gælder design, rådgivning og programmering. Vi har kendskab til en lang række forskellige funktioner, der kan medvirke til at gøre både kommunikation og løsning af praktiske opgaver lettere ved at gøre brug hjemmesiden.

Har du tænkt på hvordan din hjemmeside ser ud på forskellige platforme? Med den rivende udvikling der er indenfor telefon, tablets og browsere er det med at holde tungen lige i munden for at brugerne oplever din hjemmeside som indbydende. Vi udvikler kun hjemmeside i responsive design, hvor billeder, tekst og navigation tilpasser sig skærmens størrelse. Det kan også være at en app er den bedste løsning, men det afhænger både af målgrupper, teknik og indhold på hjemmesiden.

Vedligeholdelse af hjemmesider

Hvis du ikke selv synes, det er top prioritet i dit job, tilbyder vi at vedligeholde dine hjemmesider, så du kan bruge din tid på det vigtigste for dig.
Men har du selv overskud og lyst til opgaven, uddanner vi gerne dig eller dine medarbejdere, så du/I selv fremover kan vedligeholde hjemmesiderne. Og er der brug for support, står vi også til rådighed.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Proces Support A/S har en omfattende erfaring med optimering af hjemmesider til søgemaskiner det, som mange kalder søgemaskineoptimering eller SEO. De algoritmer, som søgemaskinerne bruger, bestemmer, hvor højt du ligger i resultatlisten, og hvem kan ikke se potentialet i at dukke op på første side i Google?

Algoritmerne ændrer sig løbende, så selvom din side er optimeret til søgemaskiner, så kan det betale sig at forny sig og ændre på nogle parametre i løbet af en periode.
Dette kan du konkret gøre for at øge din SEO

Kan kunderne bladre i dine brochurer på hjemmesiden?

Bladrefunktion på brochurer kan gøre filer på hjemmesiden mere levende. Det kan være filer som f.eks. produktkataloger, årsrapporter, imagebrochurer mm., som gennem en anden præsentationsmåde bliver mere medrivende for læseren.