Marketing skaber værdi og øger salget

Hos Proces Support ser vi marketing som direkte værdiskabende, fordi marketing bidrager til at målrette en hel organisation mod samme mål og øge salgsresultaterne målbart.

Det sker i første omgang ved at de rigtige analyser udarbejdes, både eksternt og internt, for at afdække, om nye initiativer eller eksisterende handlingsplaner holder vand, og om alle scenarier er på bordet.

Derefter planlægges de konkrete handlingsplaner efter, hvilke målgrupper der skal kommunikeres til, og hvilke budskaber, der er væsentlige. Herefter vælges medier og kommunikationskanaler i forhold til målgruppens medieforbrug og det budget, som er allokeret.

Selve kommunikationen skal eksekveres med en kvalitet og en frekvens, som passer til målgruppen. Proces Support er totalleverandør af alle marketingaktiviteter og kan ofte skaffe kontante besparelser gennem et tæt samarbejde med leverandører i markedet.

Når aktiviteterne er gennemført, er det vigtigt at følge op, uanset om det drejer sig om intern eller ekstern kommunikation. Marketing kan understøtte salget og medvirke til at give konkrete ordrer. Derfor sikrer vi altid integrationen med hele organisationen - og særligt der, hvor kundekontakten finder sted. Det medvirker til, at der i sidste ende skabes de ønskede resultater.

Kontakt os for at høre mere.