Bygningsingeniør (stillingen er besat)

Til LINDØ port of ODENSE

Struktureret og fremsynet bygningsingeniør
- moderne industripark/havn med fokus på vækst i offshore og marine
 

Vi tilbyder dig
Har du en baggrund som bygningsingeniør eller anden relevant teknisk uddannelse på lignende højt niveau? Er du en god leder, der er vant til at strukturere og uddelegere samt opbygge og bevare gode relationer til andre mennesker? Kan du se dig selv som leder af Teknisk afdeling med ansvar for bl.a. vedligehold og klargøring af bygninger og arealer sammen med syv dygtige medarbejdere? Så er det måske noget for dig at blive en del af LINDØ port of ODENSE? 

LINDØ port of ODENSE består af Odense Havn og Lindø Industripark, der huser et stort og voksende antal virksomheder inden for offshore og marine. Vi tilbyder unikke produktionsfaciliteter og stærke logistikløsninger, der skaber optimale rammer for produktion, lagring og udskibning af store komponenter til kunder inden for offshore, marine og tung industri. Da vi oplever vækst i antallet af nye lejere og blandt eksisterende lejere, søger vi en ny kompetent kollega til vores team. 

Lidt om dig som person
Du er uddannet bygningsingeniør eller lignende med erfaring inden for entreprenørbranchen. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med havne-/vandbygning – gerne suppleret med projektledererfaring. 

Du er forhandlingsvant og har gode kommunikationsevner, og du begår dig ubesværet på dansk, engelsk og gerne tysk i skrift og tale. Du er en erfaren IT-bruger med god teknisk forståelse. Endelig har du en høj stresstærskel og kan overskue flere store og små opgaver på én gang. 

Da vores kunders indtjening afhænger af vores leverancer, skal du forstå at levere en perfekt ydelse til tiden og holde hovedet koldt, hvis alt ikke lige går som planlagt. 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • Koordinere opgaverne i teknisk afdeling 
  • Afholde kundemøder med nye og eksisterende kunder 
  • Udarbejde tilbud og udbudsmateriale
  • Prissætning og projektledelse ved klargøring af lejemål m.m. 
  • Strukturere vedligeholdelse af bygninger og arealer
  • Ledelse af teknisk afdeling 

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer. 

For yderligere oplysninger kontakt driftsteknisk chef Peter Bjørn Christiansen på telefon 2294 4404. Ansøgning mrk. ”Bygningsingeniør – LINDØ port of ODENSE”, sendes til Proces Support A/S - Per Schorling per e-mail på <link>job@processupport.dk. 

Ansøgningsfrist: 31/10-2014, men vi indkalder relevante kandidater løbende – så skynd dig at søge. Alle ansøgninger behandles naturligvis fuldt fortroligt. 

<link file:442 _blank download>Download jobopslag 

 

LINDØ port of ODENSE omfatter i alt 6,4 mio. m2 industri- og havneområde fordelt mellem den indre havn i Odense, Odense Havneterminal på Lindø og Lindø Industripark. Kerneydelserne er udlejning af bygninger og arealer, kraner og mandskab, lastning/losning af skibe samt løfte- og transportopgaver. Vi råder over kraner med op til 1.000 t løfteevne, transportkøretøjer med op til 1.110 t lasteevne samt ISPS-godkendt havn med 4.400 m kaj.