Regnskabschef (stillingen er besat)

Til SKAKO

REGNSKABSCHEF
TIL UDVIKLING AF ØKONOMIFUNKTION I GLOBAL VIRKSOMHED


VI TILBYDER DIG
Har du ambitioner, som rækker ud over, hvad du får indfriet i dit nuværende job? Motiveres du af at blive en central spiller i udviklingen af en økonomiafdeling? Vil du lede et team af medarbejdere og skabe en uhøjtidelig og god stemning? Så er det måske noget for dig at blive regnskabschef hos SKAKO A/S.

SKAKO er en udpræget knowhow virksomhed, der er globalt anerkendt for mekaniske løsninger til flere industrier. Med baggrund i en reorganisering af økonomifunktionen i SKAKO søger selskabet en ny regnskabschef, der sammen med regnskabschefen i Frankrig og CFO vil udgøre ledergruppen i økonomiafdelingen.

Økonomiafdelingen skal fremover udgøre en ”shared service” for de danske selskaber og med økonomisk rapportering fra de øvrige SKAKO selskaber, der er placeret i udlandet.
Du vil påtage dig ansvaret for økonomiafdelingen med 3 medarbejdere, og sikre, at der er styr på de klassiske discipliner. Stillingens karaktér indebærer, at du får et selvstændigt ansvar og mulighed for udvikling, ligesom vi gerne sikrer din videreuddannelse.

LIDT OM DIG SOM PERSON
Din drivkraft er at levere et gedigent stykke økonomiarbejde, samtidig med at du udvikler afdelingen og tilsikrer et godt samarbejde med selskabets øvrige afdelinger, bank og revisor. Du refererer sammen med IT-chefen, regnskabschefen i Frankrig, business controlling og HR direkte til koncernens CFO, og får derfor en nøglerolle i udviklingen af den samlede økonomifunktion.

Du har formentligt en baggrund som revisor eller regnskabschef, og derfor har du også et solidt kendskab til regnskab og regnskabsprincipper. Det er vigtigt, at du har lysten og evnen til at komme helt ind bag tallene, og samtidigt skal du også kunne se det hele fra oven. Som person er du uhøjtidelig og kan skabe en god stemning omkring dig.

Den ideelle kandidat kan være et talent, som søger et sted at udvikle sig som leder og udfolde sin store indsigt i de nævnte fagområder, eller også kan du have opbygget en omfattende erfaring ved at være hands-on økonomi- og regnskabsansvarlig i et eller flere selskaber, og har nu et ønske om at bruge din erfaring til udvikling af en reorganiseret økonomifunktion.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Ansvarlig for økonomifunktion på HQ i Faaborg med 3 medarbejdere indenfor:
  o Finans
  o Debitorer
  o Kreditorer
  o Moms
  o Indberetning til offentlige myndigheder
  o Konsolidering og opstilling af månedsrapporter, delårsrapporter og årsregnskaber
 • Samarbejde med øvrige afdelinger, bank og revisor
 • Indgå i implementeringsprojekt omkring nyt og samlet ERP system i 2015

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

 • Uddannelse på et relevant niveau (f.eks. revisor/HD) eller tilsvarende erfaring
 • Solid regnskabsmæssig forståelse fra revision eller virksomhed
 • God leder – både fagligt og personligt
 • Trives med udviklingsprocesser og samarbejde med forskellige afdelinger
 • Initiativrig og stor selvstændighed
 • Dansk på forhandlingsniveau - og gerne engelsk på højt niveau
 • Superbruger af MS Office 2010: Excel, Word, og gerne PowerPoint
 • Superbruger af administrative systemer, gerne Navision/Axapta
 • Solid hjemmebase og styr på den personlige økonomi

Ansættelsesvilkår vil afspejle dit ansvar og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling - på telefon 2332 5825 – alle henvendelser behandles fuldt fortroligt.
Eller læs mere om SKAKO A/S på <link http: www.skako.com>www.skako.com 

Ansøgning og CV mrk. ”SKAKO – Regnskabschef” sendes som pdf pr. e-mail til <link>job@processupport.dk

Ansøgningsfrist: 14. november 2014
Interview vil finde sted i løbet af november og december.

<link file:441 _blank download>Download jobopslag

SKAKO koncernen er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S og arbejder indenfor to forretningsområder; udvikling og levering af blandeudstyr til fremstilling af beton henholdsvis vibrationsudstyr til industri. Kernekompetencer og know-how indenfor design, projektstyring, salg og service anvendes på de primære markeder for salg og service af komponenter, anlæg og komplette løsninger.

Transporttiden fra Odense til Faaborg i bil er ca.½ time!