Kvalitetsingeniør/-tekniker (stillingen er besat)

SBS Friction A/S

Kvalitetsingeniør/-tekniker
- der arbejder på tværs i organisationen

Er du en teknisk kompetent kvalitetsingeniør? Og er du en løsningsorienteret teamplayer, der har fokus på kommunikation og kundetilfredshed. Og er du typen som hands-on kan få ting til at ske i samarbejde med flere afdelinger i en organisation? Hvis ja, så er du måske vores nye kvalitetsingeniør/-tekniker.
 
SBS Friction A/S udvikler og producerer friktionsmaterialer til flere brancher, med hovedvægt på MC og Racing. Vi har en række globale OEM kunder, som stiller store krav til vores kvalitetsstyringsprocesser, og til den kvalitet vi leverer i produkterne. Jobbet som kvalitetsingeniør/-tekniker er et spændende og selvstændigt job i et dynamisk og uformelt miljø med selvkørende og engagerede kolleger.

Din profil
Du er en udpræget team-player og kan begå dig overalt i organisationen. Du kan håndtere mange opgaver samtidig uden at miste overblikket samt holde styr på dine deadlines. Og du arbejder struktureret og med en god analytisk sans.

Du har mindst 3 års erfaring med arbejde indenfor kvalitetssikring, og er formodentlig uddannet ingeniør (bachelor) eller tekniker med erfaring indenfor fremstillingsindustrien. Herudover vil det være en fordel hvis du har erfaring med FMEA, kontrolplaner, SPC og MSA samt auditering af leverandører.

Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale. Tysk ønskeligt.

Jobbet
I SBS Friction arbejdes der meget tværorganisatorisk og som ansat i kvalitetsafdelingen, vil du komme til at indgå i mange optimerings- og problemløsningsgrupper enten som tovholder eller deltager. Din hverdag vil derfor være kendetegnet ved, at du vil komme til at have en rigtig stor kontaktflade i virksomheden.

I forbindelse med leverandørarbejdet vil du komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores indkøbsafdeling. Du bliver en del af en afdeling med yderligere to kolleger og vil referere til kvalitetschefen.

Dine hovedopgaver bliver:

 • At afhjælpe afvigelser i produktionen, hvor du som en aktiv team-player, medvirker til at identificere og implementere korrigerende handlinger ved interne og eksterne afvigelser
 • Sagsbehandling af og korrespondance med vore leverandører i tilfælde af afvigende leverancer
 • Auditering af interne processer og leverandører
 • Bistå indkøbsafdelingen med leverandørvurdering og -udvikling, herunder fastlæggelse af leverandørkrav
 • Overvågning af indgangskontrollen samt sparring med medarbejdere, der foretager indgangskontrol
 • Udarbejdelse af fejlrate-statistikker og analyse af trends med henblik på udpegelse af indsatsområder for reduktion af kassationsomkostninger
 • Løbende review af FMEA og kontrolplaner med udgangspunkt i konstaterede interne afvigelser eller produktionstekniske ændringer  
 • Gennemgang af kvalitetsdata på LEAN-tavler i produktionen

Din profil

 • Mindst 3 års hands-on erfaring med kvalitetsstyring i fremstillingsvirksomhed
 • Erfaring fra international virksomhed med leverandører og kunder globalt
 • Erfaring med FMEA, kontrolplaner, SPC og MSA
 • Erfaring med at kvalitetssikre leverandører, herunder gennemføre audits
 • Relevant teknisk uddannelse som ingeniør eller tekniker
 • Teknisk hands-on ift. at se muligheder
 • Løsningsorienteret teamplayer
 • Diplomatisk og myndig person både internt og eksternt
 • God og løsningsorienteret forhandler
 • Gerne erfaring med LEAN og Automotive QA standarder og processer
 • Erfaring IT bruger (MS Office og administrative systemer)

Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og ansættelsesvilkår forhandles efter kvalifikationer. Vi søger en person, som kan tiltræde snarest muligt. Hvis ovenstående matcher din profil, så kontakt vores HR Partner Proces Support A/S, Per Schorling på +45 2332 5825 for en uformel vurdering af din profil ift. jobbet. Læs mere om SBS Friction <link http: www.sbs.dk forretningsomraader friction-motorcykel.aspx _blank external-link-new-window external link in new>her.

Upload din ansøgning og CV som pdf-filer ved at følge dette <link http: www.sbs.dk koncern job-og-karriere _blank external-link-new-window external link in new>link, og tryk på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Download jobopslaget <link file:669 _blank download>her

Besøg os på Facebook <link https: www.facebook.com sbsbrakes _blank external-link-new-window external link in new>her
Se en video om SBS Friction <link https: www.youtube.com _blank external-link-new-window external link in new>her

The SBS A/S Group has 330 employees and turns over roughly 100M EUR. The company is well known and recognized within its industry for quality and innovation. SBS always employs the best and most qualified employees for the tasks and challenges we face.

We operate globally, so it’s important that our employees think and act internationally with an understanding and respect for other cultures. Focus areas for SBS employees are Lean, IT and co-operation. All employees work cross-organizationally. SBS recruits employees, who, aside from professional qualifications, show goal-orientation, hard work, commitment, co-operation and “team spirit”.

At SBS, continuous learning has a high priority. In an ever-changing world, with constant need for developing competences, we focus on equipping our employees to handle the tasks at hand. We have annual employee development meetings where management and employees form the basis for individual course- and development plans.