Erfaren lønningsbogholder (stillingen er besat)

SH Group

Erfaren lønningsbogholder
- til alsidige opgaver i økonomiafdeling i innovativ maskinfabrik

Vi tilbyder dig 
Vil du gerne have ansvar for dit eget område, samtidig med at du deltager i flere opgaver i vores økonomiafdeling? Har du stor erfaring med lønningsbogholderi? Har du samtidig sans for at få ting afsluttet i god tid når det er muligt, men også tæt på deadline når det er krævet, så er det måske noget for dig at blive vores nye lønningsbogholder.

SH Group A/S er en virksomhed i udvikling. Vi omsætter for ca. 350 mio. kr., og leverer individuelle løsninger indenfor maskinbygning til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor marine- og offshore-sektoren. Hvert projekt og hver ordre er tilpasset til kundens krav, og det betyder at vores økonomiafdeling arbejder tæt sammen med alle andre afdelinger i virksomheden, når sagerne skal afsluttes.

Som lønningsbogholder bliver din primære opgave at stå for lønafvikling for timelønnede, både på fabrikken og rejsende. Din første opgave bliver at indgå i et forestående skift af lønsystem, så processerne optimeres, og tidsforbrug begrænses. Du vil også blive inddraget i andre opgaver i økonomiafdelingen efter behov. Herudover vil du kunne være backup for resten af afdelingen, og evt. bidrage i datterselskaber. Da vi er et team på 8 medarbejdere, får du mulighed for at præge såvel din egen - som afdelingens udvikling.

Lidt om dig som person 
Du er serviceminded og har et højt fagligt niveau i dit arbejde, og sørger for at få dine opgaver afsluttet til tiden, også når hverdagen er hektisk. Du arbejder selvstændigt og fleksibelt, og kombinerer naturlig pondus med diplomatisk sans, når du skal have afsluttet dine opgaver. Du formår at holde styr på mange åbne sager, og forudser hvad der skal gøres, så du også kan hjælpe til, når det brænder på hos kollegerne.

Som person, evner du at bevare overblikket, du har en høj stresstærskel og du kan overskue flere store og små opgaver på en gang. Du er et positivt bidrag til teamet, og holder fokus på det væsentlige når der skal prioriteres mellem opgaver. 

Du har et godt kendskab til MS Dynamics AX og et eller flere lønsystemer på det tekniske plan, og er hurtig på tasterne. Du gennemskuer ting hurtigt, og kommunikerer ubesværet med alle typer mennesker både internt og eksternt. Du sætter en ære i at hjælpe til, når det er nødvendigt, og at være en god kollega for hele afdelingen. Endeligt har du let ved at tilegne dig ny viden, og kan arbejde med engelsk som sprog, i både skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. 

 • Lønningsbogholderi og timelønnede – på kontor og rejsende
 • Finans, debitor- og kreditorbogholderi hjælp i afdelingen
 • Hjælpe til med sagsafslutning i samarbejde med konstruktionsafdelingen og lageret
 • Faktureringshjælp i perioder
 • I begrænset omfang tage telefonen og tage imod gæster, da vi sidder i åbent kontormiljø/reception

Vores forventninger til dig er bl.a. 

 • Højt fagligt niveau og hjælpsom i hverdagen
 • Erfaring med funktionær og timeløns lønningsbogholderi – gerne fra lignende virksomhed
 • Vant til at arbejde med flere overenskomster
 • En afslutter med god pondus og gode kommunikationsevner
 • Hurtig på tasterne og hurtigt lærende
 • Høj stresstærskel, og evne til at holde mange bolde i luften på samme tid
 • God til at arbejde selvstændigt og i team med kolleger
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Stort kendskab til MS Dynamics AX/NAV og et eller flere lønsystemer
 • Bruger af MS Office – Word og Excel

Lønnen forhandles individuelt, på et niveau der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer. 

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Per Schorling hos Proces Support A/S, på telefon 2332 5825. Ansøgning mrk. ” Lønningsbogholder – SH Group”, sendes til Proces Support A/S per e-mail på job@processupport.dk. Ansøgningsfrist: 4. Juni 2017 

Bemærk! Vi indkalder til samtale løbende, og besætter stillingen, når vi har fundet den rette. Så skynd dig at søge, hvis du er interesseret.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Download jobopslaget <link file:666 _blank download>her


SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine-, offshore-, og industrisektoren, og har datterselskaberne Sepro Technology og Nor Crane, ligesom vi har kontor/repræsentation flere steder i verden. 

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 250 kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og vores andre afdelinger verden over. Vi har en meget omfattende in-house produktion, som gør at vi kan håndtere hele værdikæden ifm. maskinproduktion selv.