Kundeservicemedarbejder (stillingen er besat)

Langelands Elforsyning

Kundeservicemedarbejder - til solid og lokalt velforankret forsyningsvirksomhed

Er du vant til kundeservice, og trives du med både telefonisk og personlig dialog? Har du et smil på læben? Ser du løsninger til alles bedste, og er du en holdspiller? Så er det måske noget for dig at blive kundeservicemedarbejder hos Langelands Elforsyning (LEF).

Langelands Elforsyning er en af landets billigste el-leverandører og et af de bedst forankrede selskaber lokalt. Vi er 17 medarbejdere, har en omsætning på 54M og en balance på 400M kr, 12.500 forbrugere på Langeland, og ingen ambitioner om at levere el udenfor vores eget forsyningsområde. Vi har ambitioner om at servicere vores kunder bedst muligt, og give dem de billigste elpriser, og derigennem medvirke til at udvikle vores lokalområde positivt.

Vi er i en positiv udvikling og har brug for at øge vores medarbejderstab, så vores kunder bliver tilgodeset endnu mere. Derfor søger vi nu en kundeservicemedarbejder.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kundeservice både telefonisk og face-to-face, og meget gerne med erfaring fra en forsyningsvirksomhed. Du er vant til en varieret hverdag med afbrydelser. Du er smilende, imødekommende, har empati, og kan tale med alle. Du ser muligheder frem for problemer, og finder hurtigt en løsning, så alle bliver tilfredse. Og så har du en faglig stolthed indenfor både kundeservice og økonomi.

Personlighedsmæssigt lægger vi vægt på, at du kan indgå i en hverdag, hvor der er plads til både fordybelse og sjov kollegerne imellem. Du kan indgå i vores uformelle kultur, og du trives med gode muligheder for at sparre med teamkoordinatoren og kolleger.

Vores kultur er kendetegnet ved, at være en vigtig del af lokalsamfundet, og vi agerer derfor troværdigt og langsigtet i dagligdagen. Da du bliver et kendt ansigt af borgerne hos Langelands Elforsyning, bliver du også virksomhedens ansigt udadtil, når du bevæger dig rundt i lokalområdet.

Lidt mere om os som virksomhed
Fonden Langelands Elforsyning omfatter datterselskaberne Langelands Elforsyning A/S, Gadelys Langeland A/S, 2 vindmøller og LEF NET A/S. Senest har vi fået mulighed for at støtte almennyttige formål med op til 30% af vores overskud, og derigennem blive en endnu mere synlig spiller på Langeland.

Dine ansvarsområder:
Størstedelen af din tid vil være kundeservice, men bogføring og andre kontoropgaver vil også være en del af jobbet.

 • Kundeservice/-rådgivning inkl. kundehenvendelse pr. telefon og ved skrank
 • Planlægning og udførelse af faste aktiviteter
 • Kontakt til advokat
 • Debitorfakturering, samt bogføring af kassen
 • Årskørsler/diverse indberetninger
 • Bistå ved procesoptimering i ERP/SonWin
 • Postfordeling
 • Hjælpe kolleger, når der er behov

Dine kvalifikationer

 • Relevant uddannelse og/eller baggrund indenfor kundeservice og/eller økonomi
 • Alsidig erfaring – meget gerne fra forsyningsbranchen
 • Serviceminded, imødekommende og udadvendt
 • Kan tale med alle – telefonisk og face-to-face
 • God til at arbejde selvstændigt og i team
 • Orden i tingene og overskud til smil i hverdagen
 • Trives godt med mange forskellige opgaver og afbrydelser
 • God IT-forståelse, og erfaring med AX2009/SonWin

Arbejdssted: Rudkøbing

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825 – alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgning mrk. ”Kundeservicemedarbejder - LEF” sendes til Proces Support A/S - Per Schorling per e-mail på <link>job@processupport.dk, så vi har den senest d. 5. marts 2017.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Download jobopslaget <link file:649 _blank download>her.

Langelands Elforsyning har kontor i Rudkøbing, centralt på Langeland. Hvis du ikke bor på Langeland men er fristet af at flytte til Langeland, så vil du finde et godt og aktivt miljø for familier og ildsjæle. Der er mange frivillige foreninger og mange arrangementer, ligesom Rudkøbing er en charmerende by at shoppe i. Skolerne er innovative, der er masser af frisk luft og naturoplevelser lige uden for døren, og huspriserne er attraktive. Bliv en del af Langelands Elforsyning – bliv en del af Langeland!