Økonomimedarbejder (stillingen er besat)

Langelands Elforsyning

Økonomimedarbejder - til solid og lokalt velforankret forsyningsvirksomhed

Har du alsidig erfaring med økonomiopgaver? Er du udadvendt og kundeorienteret? Og er du en god kollega, der er klar til at hjælpe, når der er behov? Så er det måske noget for dig at blive økonomimedarbejder hos Langelands Elforsyning (LEF).

Langelands Elforsyning er en af landets billigste el-leverandører og et af de bedst forankrede selskaber lokalt. Vi er 17 medarbejdere, har en omsætning på 54M og en balance på 400M kr, 12.500 forbrugere på Langeland, og ingen ambitioner om at levere el udenfor vores eget forsyningsområde. Vi har ambitioner om at servicere vores kunder bedst muligt, og give dem de billigste elpriser, og derigennem medvirke til at udvikle vores lokalområde positivt.

Vi er i en positiv udvikling og har brug for at øge vores medarbejderstab i økonomiafdelingen.
Derfor søger vi nu en økonomimedarbejder til et alsidigt job med en række forskellige ansvarsområder.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du har erfaring indenfor bogholderi, bankafstemning, moms og afgifter, debitorer og regnskaber, og meget gerne med erfaring fra en forsyningsvirksomhed. Som baggrund kan du være uddannet indenfor økonomi eller fået god erfaring med det i forbindelse med dit arbejde. Det vigtigste er, at du har en høj kvalitetssans i udførelsen af dit arbejde, og at du er effektiv.

Personlighedsmæssigt lægger vi vægt på, at du kan indgå i en hverdag, hvor der er plads til både fordybelse og sjov kollegerne imellem. Du kan indgå i vores uformelle kultur, og du trives med gode muligheder for at sparre med de øvrige kolleger i økonomiafdelingen. Herudover er du robust, og du er indstillet på at finde løsninger på de mange forskellige opgaver, der helt naturligt opstår i en forsyningsvirksomhed.

Lidt om os som virksomhed
Fonden Langelands Elforsyning omfatter datterselskaberne Langelands Elforsyning A/S, Gadelys Langeland A/S, 2 vindmøller og LEF NET A/S. Senest har vi fået mulighed for at støtte almennyttige formål med op til 30% af vores overskud, og derigennem blive en endnu mere synlig spiller på Langeland.

Vores kultur er kendetegnet ved, at være en vigtig del af lokalsamfundet, og vi agerer derfor troværdigt og langsigtet i dagligdagen.

Dine ansvarsområder

 • Kreditorbogholderi
 • Finansbogholderi
 • Bankafstemning
 • Moms og afgifter
 • Regnskaber
 • Debitorer
 • Hjælpe kolleger, når der er behov

Arbejdssted: Rudkøbing

Dine kvalifikationer

 • Relevant uddannelse og/eller baggrund
 • Alsidig erfaring – meget gerne fra forsyningsbranchen
 • Effektiv og målrettet
 • Leverer kvalitet
 • Kundeorienteret og udadvendt
 • God til at arbejde selvstændigt og i team
 • Trives godt med mange forskellige opgaver
 • God IT-forståelse, og erfaring med AX2009/SonWin

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825 – alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgning mrk. ”Økonomimedarbejder - LEF” sendes til Proces Support A/S - Per Schorling per e-mail på <link>job@processupport.dk, så vi har den senest d. 5. marts 2017.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Download jobopslaget <link file:648 _blank download>her.

Langelands Elforsyning har kontor i Rudkøbing, centralt på Langeland. Hvis du ikke bor på Langeland men er fristet af at flytte til Langeland, så vil du finde et godt og aktivt miljø for familier og ildsjæle. Der er mange frivillige foreninger og mange arrangementer, ligesom Rudkøbing er en charmerende by at shoppe i. Skolerne er innovative, der er masser af frisk luft og naturoplevelser lige uden for døren, og huspriserne er attraktive. Bliv en del af Langelands Elforsyning – bliv en del af Langeland!