Servicetekniker til Jylland (stillingen er besat)

For Leica Geosystems A/S

Servicetekniker til Jylland - - som trives i tæt samarbejde med entreprenørkunder

Vi leverer bl.a. højteknologisk maskinstyring til den danske bygge- og anlægssektor og til daglig montering og servicering af vores maskinstyringssystemer søger vi en teknisk interesseret og fleksibel servicetekniker. Efter grundig oplæring vil du, som vores nye servicetekniker, installere og servicere vores maskinstyringssystemer i hele landet, men primært i Jylland. 

Lidt om dig som person 
Den ideelle kandidat har minimum 3 års dokumenteret teknisk viden om og praktisk erfaring med entreprenørmaskiner. Du skal være i stand til at arbejde og løse problemer selvstændig og hurtigt kunne sætte dig ind i nye problemstillinger. Hvis du har undervisningserfaring er det en stor fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er enten landbrugs- eller entreprenørmaskin-mekaniker.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a

  • Installation og service af maskinstyringssystemer til hovedsagligt gravemaskiner, dozere og gradere
  • Fejlfinding og reparation af maskinstyringssystemer
  • Træning af kunder i brugen af systemer
  • Telefonsupport af kunder

Vores forventninger til dig er bl.a. at

  • Du har en struktureret og velorganiseret måde at arbejde på
  • Du har et højt drive og selvstændighed, da du ofte er ude at køre og besøge kunder
  • Du som servicetekniker er vant til at yde den bedste service til kunderne, bl.a. ved at kunne sætte dig ind i kundernes behov
  • At du har kendskab til IT og at du anvender en PC med største naturlighed
  • At du har god forståelse for engelsk i skrift og i tale

Hvis du er den rette person, kan du forvente at indgå i et team af dygtige kollegaer, der hjælper og bakker hinanden op i det daglige. Det vil være en fordel, hvis du har bopæl i Midt-/Østjylland, idet du primært vil køre ud fra din hjemmeadresse og mange af vores kunder er beliggende i dette område. Vi tilbyder naturligvis værkstedsbil, PC/mobil og relevant værktøj. Pension og sundhedssikring er en del af ansættelsespakken. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Leon Andersen på telefon +45 6317 0617. 

Ansøgning mrk. ”Servicetekniker – Leica Geosystems” sendes til Proces Support A/S pr. e-mail på <link>job@processupport.dk. Ansøgningsfrist: 17. maj 2015. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

<link file:329 _blank download>Download jobopslag


Leica Geosystems A/S er ejet af Hexagon AB – en svensk, børsnoteret koncern med en omsætning på ca. 2,5 mia. euro og knap 15.000 medarbejdere i mere end 40 lande. Læs mere om Leica Geosystems på
<link http: www.leica-geosystems.com>www.leica-geosystems.com og <link http: www.scanlaser.dk>www.scanlaser.dk