Compliance Engineer (stillingen er besat)

Leica Geosystems, Machine Control Division

Compliance Engineer

- til globalt førende producent af elektronikløsninger til entreprenørbranchen

Har du minimum 2 års erfaring som compliance engineer eller test engineer med stærk teknisk erfaring? Og har du en god track record med compliance ift. RoHS, REACH og Maskindirektivet på en hands-on og effektiv måde? Ved du, hvad det kræver at være blandt de bedste i en multinational virksomhed, mens du dyrker det gode selskab af dine nærmeste kolleger? Og brænder du for, at bruge din erfaring og kompetencer til, at sikre, at vi altid er i compliance med relevante interne/eksterne requirements? Så er jobbet som Compliance Engineer hos Leica Geosystems, Machine Control Division, (LG-MCD) måske noget for dig.

Hos LG-MCD har vi et multikulturelt miljø med ca. 20 forskellige nationaliteter i vores team. De mange forskellige kulturer gør det muligt for os at se og løse opgaver fra mange vinkler, og vi finder en stor styrke i at fastholde dette til gavn for både virksomheden og medarbejderne. Du bliver en del af kvalitetsafdelingen i Odense, og vil i teamet arbejde sammen med kolleger fra mange forskellige lokationer, så en stor del af dit arbejde vil være i virtuelle teams på tværs af grænser. Derfor er engelsk koncernsproget, og det forventer vi at du mestrer på ekspertniveau.

Lidt om dig
Compliance Engineer er en nyoprettet dedikeret stilling med selvstændig fokus på, at sikre compliance ift. interne og eksterne requirements, herunder i særdeleshed RoHS, REACH og Maskindirektivet. Vores nye Compliance Engineer skal være en meget professionel person, der er vant til at arbejde på en struktureret måde og være hands-on. Du sikrer product engineering compliance ved at have de rette koncepter for miljøtest, vibrationstest og QA. Du trives, når du arbejder med at systematisere, og hjælper resten af organisationen med, at have de rigtige processer i projekter. Du påtager dig med andre ord gerne rollen som den person i teamet, der driver vores compliance i samarbejde med mange andre afdelinger.

Som vores Compliance Engineer er nøglen til din succes evnen til at kombinere din viden om RoHS/REACH/Maskindirektivet med dine evner til, at forudse risici og lave praktiske interne standarder for test (koncepter) i samarbejde relevante projektteams. Du vil få god brug for din værktøjskasse, der omfatter erfaring med test og compliance fra globale, tekniske industrier.

Hos LG-MCD gør vi vores yderste for medarbejderne, og der sker altid noget i de lokale teams, hvilket giver dig muligheden for en bred vifte af erfaringer både fagligt og personligt.

Dine opgaver

 • Forebygge compliance issues ved at samarbejde tæt med andre afdelinger om målopfyldelse i projekter
 • Review af tegninger og design data i relation til RoHS, REACH og Maskindirektivet
 • Give input og anbefalinger til teknisk beslutningstagning
 • Ansvar for udvikling af interne test og compliance koncepter og standarder
 • Når relevant, deltage i field test for at sikre compliance ift. interne og eksterne standarder
 • Samarbejde om at sikre ensartede og effektive processer omkring dokumentation
 • Følge ny relevant lovgivning, og sikre compliance
 • Drive, vejlede og støtte løbende forbedringsaktiviteter indenfor dit ansvarsområde
 • Være afdelingens kompetencecenter for compliance

Din profil

 • Mindst 2 års hands-on erfaring med compliance fra lignende job enten som compliance engineer, alternativt omfattende erfaring som test engineer med ambitioner om mere
 • Erfaring med RoHS, REACH og Maskindirektivet
 • Høj grad af detaljefokus
 • Stærke kommunikations- og dokumentationsevner på skrift og i tale
 • Stærk evne til at hurtigt at forstå tekniske løsninger, koncepter og produkter
 • Højt motivationsniveau og drevet af resultater
 • Fleksibel holdspiller, der kan arbejde både i teams og på egen hånd
 • Stærke analytiske evner og struktureret arbejdsmetode
 • Gode kommunikationsevner og sociale færdigheder – og en evne til at skabe relationer på alle niveauer og i alle funktioner
 • Evne til at holde aggressive deadlines i et tempofyldt arbejdsmiljø
 • Flydende dansk og engelsk er en forudsætning (mundtligt og skriftligt)

Leica Geosystems tilbyder vores medarbejdere mange spændende opgaver og ansvar samt attraktive muligheder for at udvikle sig både personligt og karrieremæssigt, så hvis ovenstående passer på din profil og din interesse, så kontakt vores HR-Partner, Proces Support A/S, Per Schorling på +45 2332 5825 for en uformel vurdering af din profil vis-a-vis jobbet, eller find mere information på <link http: www.leica-geosystems.com>www.leica-geosystems.com

Send venligst ansøgning og CV som .pdf til <link>job@processupport.dk mærket "Compliance Engineer - Leica Geosystems". Alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt, og vi indkalder relevante kandidater til samtale i nær fremtid.
<link file:584 _blank download jobopslaget compliance>Download jobopslag her

Hent vores brochure via dette link <link http: bit.ly>bit.ly/1Ee84EB
Se en video med et real-life eksempel på brug af vores løsning her <link http: bit.ly>bit.ly/1KHO0HH


Med sin avancerede teknologi har Leica Geosystems revolutioneret måling og opmåling i næsten 200 år. Vi er en del af Hexagon, som er en førende global leverandør af integreret design, målings- og visualiseringsteknologier.  Leica Geosystems har opnået en position som teknisk markedsleder indenfor maskinstyring, og vi leverer innovative løsninger til byggebranchen på globalt plan. I Danmark har vi base i Odense. Mere information på:
<link http: www.leica-geosystems.com><link http: www.leica-geosystems.com>www.leica-geosystems.com

Leica Geosystems Machine Control leverer holdbare produkter af høj kvalitet, der øger effektiviteten af bygge- og anlægsarbejder. Kunder over hele verden har nytte af løsninger som anvender vores avancerede teknologi, forbedrer nøjagtigheden og reducerer driftsomkostningerne. Som en førende virksomhed i branchen, tilbyder Leica Geosystems Machine Control en omfattende end-to-end service fra indledende vurdering til installation, uddannelse og support til det bredeste udvalg af maskinstyring- og positioneringsløsninger. Uanset hvilken maskintype, model eller mærke vores kunder bruger, så leverer vi best-in-class produkter, omfattende løsninger og enestående kundeservice til dine behov - når som helst, hvor som helst.