Content Manager (B2B) (stillingen er besat)

Leica Geosystems A/S

Content Manager (B2B)
- med globalt udsyn

Har du erfaring med marketingprocesser i en international B2B virksomhed? Er du vant til at arbejde med content marketing og salgsunderstøttende værktøjer i et teknisk miljø? Og ser du en mission i at placere os som nr. 1 indenfor samlede maskinstyringsløsninger til entreprenørbranchen globalt? Så er det måske noget for dig, at blive Content Manager hos Leica Geosystems Machine Control Division (LGMCD).


Content Manager er en nyoprettet stilling med fokus på og ansvar for at udvikle ”the wrapper” omkring de produkter og løsninger, som vi udvikler, producerer og markedsfører globalt.

Jobbet
Du bliver en del af vores Product Management organisation og får ejerskab for marcom leverancer i projekter og drift. Din mission bliver at få øget konsistens i vores marketingmateriale på tværs af produkter og samtidig øge mængden af content til understøttelse af vores kunder og distributionspartnere worldwide.

Du vil arbejde med tekst, foto, video, salgsmateriale og prislister, så det præsenterer sig godt, og så det er målrettet alle dele af købsprocessen. Du vil arbejde på alle relevante medier, og selvstændigt uploade content til hjemmeside, Partner’s Store og sociale medier. Du vil arbejde sammen med og følge retningslinier fra vores centrale marketing communications afdeling i Heerbrugg i Schweiz, så du skal være vant til at begå dig på engelsk, og have erfaring med at arbejde i henhold til corporate identity. Er du vant til at deltage i og afholde videomøder er det en fordel.

LGMCD har et multikulturelt miljø med omkring 20 forskellige nationaliteter, som gør det muligt at se ting fra flere sider. Jobbet er geografisk placeret i Odense, men teamet arbejdet på forskellige lokationer. Sprogligt skal du mestre engelsk og dansk perfekt, men det vil være en fordel hvis du også kan svensk og tysk.

Dine opgaver

 • Supportere tværorganisatoriske projekter med marketing content og salgsunderstøttende materialer
 • Ejerskab af Product Annoncement og Produkt Realease milestones i alle projekter
 • Sikre at marketing communications og content følger HIP (Hexagon Innovation Process)
 • Ansvar for brief og kommunikationskoncept for projekter i samarbejde med product management og central marcom
 • Opbygge periodisk mødestruktur (virtuelt) med selling units worldwide, og derigennem sikre anvendelse af content globalt
 • Opbygge Boot Camp Training Concept for forhandlere, så de kan afholdes decentralt af Selling Units
 • Opbygge ”How-To” foto- og videounderstøttelse af Boot Camp Training
 • Opbygge metoder til ensartet og kvalitetssikret udvikling af datasheets/prislister
 • Forfatte tekst på formfuldendt engelsk til relevante medier
 • Publicere content på relevante medier på tværs af tidszoner
 • Deltage i messeaktiviteter, herunder klargøring af stand og materialer

Din profil
Har du brancheerfaring fra entreprenørbranchen vil det være en stor fordel, men ellers introducerer vi dig i maskinerne og produkternes funktion og kundernes prioriteter.

Teknisk interesse og forståelse for teknisk B2B marketing er afgørende for at opfylde jobbet, ligesom du som person skal være struktureret og vant til at arbejde målrettet og tage ansvar i projekter. 

Har du erfaring fra en anerkendt, større B2B virksomhed vil det være en stor fordel, men du kan også have opbygget content komplet for en mellemstor ambitiøs teknisk virksomhed, som agerer globalt.

Andre parametre som vi lægger vægt på er:

 • Relevant kandidatuddannelse, eller dokumenteret erfaring med content marketing på højt niveau
 • Mindst 3 års erfaring med hands-on marketing i en international teknisk B2B virksomhed
 • Erfaren i produktion af content marketing til web, sociale medier, messer og salgsunderstøttelse
 • Vant til at tage ansvar for marketingprocesser i projekter
 • Erfaring med messedeltagelse internationalt
 • Engelsk på højt niveau, erhvervet gennem udlandsophold eller engelsksproget uddannelse/arbejde
 • Vant til at arbejde i en mellemstor eller stor virksomhed med matrixorganisation

Vi tilbyder vores medarbejdere interessante arbejdsopgaver og ansvar, ligesom der for den rette kandidat er attraktive karrieremuligheder.

Interesseret? Kontakt vores HR Partner, Proces Support A/S – Per Schorling, på 2332 5825 for en vurdering af, om din profil matcher jobbet. Ansøgning mrk. ”Content Manager - Leica Geosystems”, sendes som .pdf til Proces Support A/S per e-mail på  <link>job@processupport.dk.

Ansøgningsfrist: 17. februar 2016
(vi kalder til samtale løbende og ansætter, når den rigtige kandidat er fundet)
<link file:576 _blank download>Download jobopslag her


Download brochure her <link http: bit.ly>bit.ly/1Ee84EB
Se en video om vores løsninger her <link http: bit.ly>bit.ly/1KHO0HH