Projektleder offshore/marine (stillingen er besat)

SH Group

Projektleder til innovativ offshore/marine virksomhed
- styring af projekter til marine og offshore. Det er et krav, at du har maritime/offshore erfaring.

Har du ambitioner som rækker ud over hvad du får indfriet i dit nuværende job? Kan du se dig selv styre et projekt fra start til slut, og være ansvarlig overfor kunden? Og trives du med at være i en lederrolle, hvor du både skal samarbejde tæt med højt kvalificerede kolleger, og presse på for at deadlines nås? Så er det måske noget for dig at blive projektleder hos SH Group?

Vi tilbyder dig
SH Group A/S leverer individuelle løsninger indenfor hydraulik og maskinbygning til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor marine- og offshore sektoren. Hvert projekt og hver ordre er speciel, og du vil derfor få mulighed for en hverdag med stor afveksling, hvor du får brug for dine tekniske kompetencer, samtidig med at du skal sørge for et godt og udviklende samarbejde med kunderne.
 
Som projektleder bliver du en af nøglepersonerne i vores kompetente konstruktionsteam. Du vil selvstændigt, og i samarbejde med vores salgsafdeling, skulle lede hele processen fra kundeforespørgsel - over udvikling og beregning, til udarbejdelse af produktionsgrundlag og indkøb af komponenter. Du vil definere tidsplaner og ressourcer, og styre projekter helt frem til at følge op på værkstedet, og sikre at FAT forløber uden problemer, og aflevering af den færdige opgave til kunden sker til den aftalte tid. Endelig får du får mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Lidt om dig som person
Du er drevet af at levere høj kvalitet i dit arbejde, og brænder for at levere de rigtige løsninger til tiden, og se dem fungere hos kunderne. Du går i detaljen, og bruger dine erfaringer fra flere års arbejde med projektledelse indenfor engineering / hydraulik, til at finde de optimale løsninger og sparre med kompetente kolleger om det. Du trives med afveksling, og kan bevare overblikket, selvom det ikke lige er standardløsninger vi leverer og selvom kundernes krav ofte er meget høje.

Du har en høj stresstærskel og et højt energiniveau, og kan overskue flere store og små opgaver på én gang. Som person er du i besiddelse af en faglig stolthed og vindermentalitet, som får dig til at yde det ekstra der skal til, for levere det absolut bedste resultat for kunden. Da vores kunder opererer i brancher hvor nedetid er meget omkostningsfuldt, magter du både at agere hurtigt og være vedholdende ift. dine opgaver, og hvis du har erfaring med at samarbejde med klassifikationsselskaber, er det en stor fordel.

Din faglige baggrund kan være maskiningeniør, maskinmester eller evt. Naval Architect, og du har erfaring fra marine/offshore branchen, gerne suppleret med relevant projektlederuddannelse. Nogle års erfaring som selvstændig eller på borerig, kan også være en mulighed. Du skal have en bred viden om hydraulisk udstyr og mekanisk konstruktion, og være vant til at tale med kunder. Du skal være stærk i projektledelse, og have en god portion kommerciel sans. Endelig har du let ved at tilegne dig ny viden, og du formulerer dig målrettet på engelsk i både skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Systemudvikling og -design i samarbejde med salg/kunden
 • Definere tidsplaner, specificere ressourcer og styre projekter, så vi fortsat holder aftalte leveringstider
 • Rådgivning og sparring med kunder og kolleger omkring engineering
 • Mulighed for at rådgive og sparre om hydraulisk design, hvis det er en af dine kompetencer
 • Sparring med kolleger om tegning af diagrammer og blokke i SolidEdge
 • Vidensdeling og sparring omkring valg af komponenter
 • Produktionsovervågning ift. konstruktionsgrundlag
 • FAT (Factory Approval Test) ansvarlig ift. kunden
 • Sikre korrekt dokumentation til tiden
 • Evt. hydrauliske beregninger, hvis det er en af dine kernekompetencer

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Maskiningeniør, maskinmester eller anden relevant uddannelse/erfaringer
 • Certificeret projektleder, eller tilsvarende uddannelse/erfaring
 • Omfattende erfaring fra lignende maskinbyggervirksomhed, eller evt. rådgivende ingeniørvirksomhed
 • Omfattende erfaring med engineering og mekanisk design, også gerne hydraulik
 • Erfaring med at arbejde med klassifikationsselskaber
 • Høj grad af faglige ambitioner og stolthed
 • Struktureret arbejdsmetode, der skaber overblik for dig selv, kolleger, ledere og kunder
 • Gode lederevner gerne fra en matrixorganisation, med ansvar for kollegernes ressourceforbrug
 • Hurtigt agerende i hverdagen og vedholdende ift. de lange projekter
 • Gode kommunikationsevner internt og eksternt
 • God til at fastholde relationer med kolleger og kunder
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Bruger af MS Office: Word, Excel, Powerpoint og gerne projektledelsesværktøjer som Rob-EX
 • Kendskab til og bruger af SolidEdge

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825. Ansøgning mrk. ”Projektleder – SH Group”, sendes som .pdf til Proces Support A/S - Per Schorling per e-mail på <link>job@processupport.dk.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.
<link file:539 _blank download>Download jobopslaget her

SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine-, offshore-, og industrisektoren, og har datterselskabet Sepro Technology i Norge.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 250  kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og afdelinger på Lindø, samt 10 ansatte i Sepro Technology i Norge. Vi har en meget omfattende in-house produktion, som gør at vi kan klare hele værdikæden selv.

SH Group A/S’ tekniske afdeling består i alt af ca. 60 innovative og højtkvalificerede ingeniører, maskinmestre og teknikere, som anvender de nyeste programmer inden for 3D Cad, FEM-analyse, og beregning.