R&D Ingeniør (stillingen er besat)

SKAKO Concrete A/S

R&D INGENIØR - TIL UDVIKLING OG OPTIMERING i GLOBAL KNOWHOW VIRKSOMHED

VI TILBYDER DIG
Har du ambitioner, som rækker ud over, hvad du får indfriet i dit nuværende job? Motiveres du af at arbejde med mekaniske designløsninger og -koncepter? Vil du arbejde med præsentation af koncepter samt udvikling og implementering af nye, kostoptimerende tiltag? Så er det måske noget for dig at blive R&D ingeniør hos SKAKO Concrete A/S.

SKAKO Concrete A/S er en udpræget knowhow virksomhed, der satser på udvikling og optimering inden for mekaniske løsninger til fremstilling af industriel beton. Med reference til vores tekniske direktør i Danmark bliver du en nøgleperson i at videreudvikle og styrke vores tekniske afdeling i Danmark og udbygge SKAKO Concrete A/S’ markedsposition worldwide. Som en del af et team, placeret i Danmark og Frankrig og bestående af 7 dygtige kollegaer inden for mekaniske løsninger, får du rig mulighed for at bringe din viden og erfaring i spil i samarbejde med vores øvrige el-tekniske og projekt-tekniske medarbejdere samt vores indkøbere.

Som R&D ingeniør bliver din primære opgave at udvikle og implementere mekaniske designkoncepter og –løsninger med fokus på kostoptimering samt sikre, at disse overholder relevante tekniske standarder. Du får selvstændigt ansvar for projekter og vil have afgørende indflydelse på overholdelse af deadlines og budgetter. Du kan forvente at få en spændende og alsidig arbejdsdag med stor kontaktflade til eksterne leverandører og konsulenter, og naturligvis internt, da du er med i alle faser af dine udviklingsprojekter.

LIDT OM DIG SOM PERSON
Din drivkraft er at levere et gedigent stykke R&D ingeniørarbejde, hvor optimering og kreativitet er i højsædet. Du er kvalitetsorienteret, går i detaljen og bruger dine erfaringer fra flere års arbejde som R&D ingeniør til at finde løsninger. Du trives med afveksling og kan bevare overblikket i en hektisk hverdag.

Du vil arbejde i en afdeling, hvor vi alle er afhængige af hinanden, og hvor vores kollegaer i de andre teams er afhængige af det arbejde, vi udfører. Det er derfor krævet, at du kan håndtere at have mange bolde i luften på én gang og kan samarbejde i et team af ingeniører, konstruktører og indkøbere.

Ud over dine stærke faglige kvaliteter er du en positiv og udadvendt teamplayer, der er dygtig til at kommunikere, dele viden og samarbejde på tværs af organisationen. Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskiningeniør eller lignende med flere års erfaring med maskinkonstruktion/procesanlæg og med kendskab til Maskindirektivet. Du skal kunne tale og skrive dansk og engelsk på et højt niveau, og det skader ikke, hvis du har en god portion kommerciel sans for at vurdere de økonomiske konsekvenser af til- og fravalg.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Udvikling og implementering af kostoptimerende designtiltag
 • Koncept- og maskinudvikling i SolidWorks
 • Opsætning af produktkonfigurator (Driveworks)
 • Udarbejdelse af tegninger, montagetegninger og styklister til produktionen
 • Diverse ingeniørberegninger og udarbejdelse af teknisk dokumentation til kunder

VORES FORVENTNINGER TIL DIG

 • Uddannet maskiningeniør eller lignende
 • Stærke kommunikationsevner
 • En teamplayer, der er energisk, åben og fleksibel
 • Arbejder struktureret og målrettet og er god til at danne dig et overblik
 • God til at samarbejde på tværs af medarbejdergrupper
 • God til dansk og engelsk i skrift og tale
 • Rutineret IT-bruger med bl.a. MS Office programmer

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling - på telefon 2332 5825, eller læs mere om SKAKO Concrete A/S på <link http: www.skako.com>www.skako.com 

Ansøgning og CV mrk. ”SKAKO – R&D ingeniør” sendes som pdf pr. e-mail til <link>job@processupport.dk 
Ansøgningsfrist: 20. oktober 2014

<link file:446 _blank download>Download jobopslag


SKAKO Concrete A/S er en af verdens førende producenter af komplette anlæg og systemløsninger til blanding af færdigbeton samt beton til produktion af betonelementer, som f.eks. tagelementer, rør, fliser, vægge etc. Vi har datterselskaber i Frankrig, USA, Tyskland og England og ansatte og agenter i mere end 20 lande worldwide.

SKAKO Concrete A/S er en del af SKAKO A/S, som er børsnoteret, og vi er rated AA af Soliditet.
NB. Transporttiden fra Odense til Faaborg i bil er ca.½ time!