Service Sales Manager (stillingen er besat)

Til SH Group A/S

Vi tilbyder dig 
Har du ambition om, at være med til at skabe en vækstsucces indenfor offshore og marine? Trives du med en stærk kommerciel rolle, hvor du dyrker dit eksisterende netværk i branchen og opdyrker nye kontakter? Er du motiveret for at komme ind i en vækstvirksomhed og vise resultater? Så er det måske noget for dig at blive Service Sales Manager hos SH Group Service?

SH Group A/S omsætter for et betydeligt trecifret millionbeløb og har ambitioner om meget mere. Vi leverer serviceløsninger indenfor mekanik, hydraulik og el/automation til hele verden, og har en voksende kundekreds, der omfatter større virksomheder indenfor offshore- og marinesektoren. Nu ønsker vi, at sætte turbo på vores afsætning gennem ansættelsen af en Service Sales Manager, som får mulighed for en hverdag med stor afveksling i et ambitiøs og uformelt miljø.

Som Service Sales Manager bliver du en nøgleperson i vores salgsteam. Din primære opgave bliver, at sælge et øget antal serviceprojekter, gennem en kontinuerlig kontakt til kunderne.  Du skal primært opdyrke nye kunder, og sikre at SH Group er kendt blandt beslutningstagerne i offshore og marine. Du bliver en af nøglepersonerne i at vi når vores mål, og derfor skal du være konkurrenceminded og have et højt drive, samtidig med at du er en god kollega.

Lidt om dig som person 
Din drivkraft er at nå ambitiøse salgsmål gennem en vedholdende og proaktiv indsats. Du kender til og kan gennemskue købsprocesserne i markedet, og kan sørge for, at få SH Group positioneret optimalt ift. at blive valgt af beslutningstagerne hos kunderne. Du begår dig ubesværet på alle niveauer hos både offshore virksomheder og rederier, og kan gå i teknisk dialog med kunderne. Du arbejder selvstændig, trives med at være ude hos kunderne og kan holde styr på dine opgaver. Du har et godt netværk og forstår at være diplomatisk, samtidig med at du holder fokus på dine resultatmål.

Som person er du i besiddelse af en faglig stolthed og vindermentalitet, som får dig til at yde det ekstra der skal til, for at levere det absolut bedste resultat. Det er et ”must”, at du er troværdig, og at du har en god situationsfornemmelse. 

Med SH Groups innovative service set-up får du mulighed for at gå til marked med de helt rigtige løsninger og en organisation, der bakker dig 100% op både teknisk og kommercielt.  Du trives i et bredt samarbejde med salgsdirektøren, salgschefen, teknikere, hydraulikere, projektledere og resten af virksomheden i din hverdag.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Opdyrke salg af serviceprojekter til nye kunder globalt – udenfor Danmark og Norge
 • Forhandle kontrakter direkte med kunder, selvstændigt, og i samarbejde med kolleger
 • Overvåge markeder, kunders - og konkurrenters udvikling
 • Registrere kundekontakter og projekter i fælles databaser
 • Andre marketing- og salgsrelaterede opgaver i samarbejde med kolleger
 • 100+ rejsedage årligt

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Maritim uddannelse, maskinmester, eksport ingeniør eller anden relevant uddannelse/erfaringer
 • Du kan fremvise dokumenterbare salgsresultater
 • Kommerciel videreuddannelse eller kurser er en fordel
 • Erfaring med maritimt teknisk salg og godt netværk i branchen
 • Høj grad af faglige ambitioner og stolthed
 • Resultatorienteret, du arbejder struktureret følger proaktivt op og lukker ordrer
 • Troværdig udstråling og god situationsfornemmelse
 • Hurtigt agerende og vedholdende ift. de lange projekter
 • Magter både det overordnede og det detaljerede
 • Gode kommunikationsevner internt og eksternt
 • God til at fastholde relationer med kolleger og kunder
 • Dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau – også gerne tysk og norsk
 • Bruger af MS Office: Word, Excel, Powerpoint

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825. Ansøgning mrk. ”Service Sales Manager – SH Group Service”, sendes til Proces Support A/S - Per Schorling per e-mail på <link>job@processupport.dk. 

Ansøgningsfrist:
Vi holder løbende samtaler
Alle ansøgninger behandles naturligvis 100% fortroligt!

<link file:469 _blank download service sales>Download jobopslag

SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske, mekaniske og elektriske systemløsninger til marine- og offshore sektoren, og har datterselskabet Sepro Technology i Norge og Xervo i Danmark.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag mere end 260 kvalificerede
medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og afdelingen på Lindø, samt 10 ansatte i Sepro Technology i Norge. Vi råder over et grundareal på 50.000 m2 og har mere end 15.000 m2 under tag.

SH Group A/S’ tekniske afdeling består af ca. 70 innovative og højtkvalificerede ingeniører, maskinmestre og teknikere, som anvender de nyeste programmer inden for 3D Cad, FEM-analyse, beregning og planlægning.