Maskintekniker (stillingen er besat)

Til SH Group A/S

Vi tilbyder dig
Kunne du tænke dig at arbejde med nogle udfordrende konstruktioner i et hurtigt miljø, hvor du lærer mange nye ting hver dag? Og er du samtidig god til at konstruere i 3D, og har en høj kvalitetssans ift. kunder og kolleger? Så er det måske noget for dig at blive tekniker hos SH Group?

SH Group A/S leverer individuelle løsninger indenfor hydraulik og maskinbygning til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds der omfatter betydende virksomheder indenfor marine-, offshore-, og industrisektoren. Mange projekter og ordrer er specielle, og du vil derfor få mulighed for en hverdag med stor afveksling, hvor du har mulighed for at lære noget nyt.
 
Som tekniker skal du omsætte konstruktørernes idéer til tegninger hurtigt og effektivt, og samtidig i en høj kvalitet. Du vil arbejde selvstændigt og i team med konstruktører og projektledere, og varetage tegningsarbejdet fra de første tanker er gjort, til produktionstegningerne er færdige. Du får mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling, og gør du det godt og har interesse for det, så er der senere mulighed for at blive konstruktør.

Lidt om dig som person
Du er engageret i dit arbejde, og brænder for at hjælpe teamet til at få optimale resultater. Du har en udpræget sans for detaljer, og bruger din kreativitet til at stille de rigtige spørgsmål tidligt i processen, og hjælper dermed med til at finde de optimale løsninger. Samtidig kan du bevare overblikket, og du har en høj stresstærskel og kan overskue flere store og små opgaver på én gang.

Som person er du i besiddelse af en faglig stolthed og vindermentalitet, som får dig til at yde det ekstra der skal til, for levere det absolut bedste resultat for dig, virksomheden og kunden. Da vores kunder opererer i brancher hvor nedetid er meget omkostningsfuldt, magter du både at agere hurtigt og være vedholdende ift. dine opgaver.

Din faglige baggrund kan være produktionsteknolog med konstruktion som speciale, eller maskintekniker, men andre baggrunde kan også være relevante. Det vigtigste er at du er hurtig med musen, kan holde mange bolde i luften, og ikke bliver stresset når tempoet er højt. Du har let ved at tilegne dig ny viden, og kan arbejde med engelsk som sprog i både skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • 3D/2D konstruktion i SolidEdge baseret på skitse/oplæg fra konstruktører/kunder
 • Tegning af diagrammer og hydraulik blokke i SolidEdge
 • Generel aflastning af konstruktører på andre opgaver
 • Assistere med indkøb af komponenter
 • Evt. produktionsovervågning ift. konstruktionsgrundlag
 • Evt. dokumentationsgrundlag

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Produktionsteknolog (konstruktion), maskintekniker eller anden relevant uddannelse/erfaringer
 • Engageret og fagligt stolt
 • Hurtig på tasterne og hurtigt lærende
 • Høj stresstærskel og evne til at holde mange bolde i luften på samme tid
 • Høj detaljesans og kvalitetsbevidst
 • God til at arbejde selvstændigt og i team med kolleger og kunder
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • God til brug af SolidEdge
 • Bruger af MS Office: Word, Excel og eventuelt PowerPoint

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825. Ansøgning mrk. ”Tekniker – SH Group”, sendes til Proces Support A/S - Per Schorling per e-mail på <link>job@processupport.dk

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.
<link file:468 _blank download>Download jobopslag


SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine-, offshore-, og industrisektoren, og har datterselskabet Sepro Technology i Norge og Xervo i Danmark.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag mere end 260 kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og afdelingen på Lindø, samt 10 ansatte i Sepro Technology i Norge. Vi råder over et grundareal på 50.000 m2 og har mere end 15.000 m2 under tag.

SH Group A/S’ tekniske afdeling består af ca. 70 innovative og højtkvalificerede ingeniører, maskinmestre og teknikere, som anvender de nyeste programmer inden for 3D Cad, FEM-analyse, beregning og planlægning.