Maskiningeniør (stillingen er besat)

Til SH Group A/S

Vi tilbyder dig
Er du en fagligt god maskiningeniør, eller har du ambitioner om at blive det? Kan du se dig selv være konstruktions- og beregningsansvarlig for konstruktion af innovative løsninger, og indgå i gode teams? Og vil du gerne arbejde alsidigt og bygge erfaring op indenfor mange forskellige typer systemer? Så er det måske noget for dig at blive maskiningeniør hos SH Group A/S?

Baseret på en omfattende in-house produktion, leverer SH Group A/S individuelle løsninger indenfor maskinbygning og hydraulik til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor marine-, offshore-, og industrisektoren. Vi har både projektordrer og serieordrer, og du vil derfor få mulighed for en hverdag med stor afveksling, hvor du får udfordringer, samtidig med at du skal sørge for et godt og udviklende samarbejde med kunder og kolleger - alt sammen i et uformelt miljø.

Som maskiningeniør indgår du i vores tekniske afdeling med i alt ca. 65 medarbejdere. Du vil selvstændigt, og i samarbejde gode kolleger, skulle varetage opgaver indenfor udvikling, konstruktion, beregning og sikre overholdelse af klassifikationskrav samt udarbejde produktionsgrundlag og indkøbe komponenter. Du vil deltage i FAT (Factory Acceptance Test) og være med til at sikre at produktet leveres til kunden til aftalt tid og med rette dokumentation. Da vi er en virksomhed i positiv udvikling, får du mulighed for at præge, såvel din egen, som virksomhedens udvikling.

Lidt om dig som person
Du opererer på et fagligt højt plan, er løsningsorienteret og drevet af at levere høj kvalitet i dit arbejde. Du brænder for at udvikle de rigtige tekniske løsninger ved at bruge din viden om konstruktion og beregning. Du går i detaljen, og bruger dine erfaringer fra studier og/eller nogle års arbejde med konstruktion, til at finde de optimale løsninger. Du kan bevare roen i en hektisk situation, og kan overskue flere store og små opgaver på en gang, alt i mens du er en god kollega med godt humør.

Som person er du i besiddelse af en faglig stolthed og vindermentalitet, som får dig til at yde det ekstra der skal til, for levere det bedste resultat. Da vores kunder opererer i brancher, hvor nedetid kan være meget omkostningsfuldt, magter du både at agere hurtigt og være vedholdende ift. dine egne opgaver, og hjælpe til i teamet når det er nødvendigt.

Din faglige baggrund kan være maskiningeniør, gerne med håndværksmæssig erfaring. Du skal have en bred viden om udvikling og tegning i 3D/2D og beregning, og du skal være indstillet på dialog med kunderne på engelsk. Du skal derfor kunne formulere dig målrettet på engelsk i både skrift og tale, og have let ved at tilegne dig ny viden. Er du nyuddannet med ambitioner, så skal du have lyst til at udvikle dig med udgangspunkt i en dynamisk hverdag.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Produktudvikling i teams og på egen hånd
 • Sparring omkring konstruktion med kolleger
 • Statiske og dynamiske beregninger af mekaniske konstruktioner
 • Tegning af konstruktioner og komponenter i 3D CAD, vi anvender SolidEdge
 • Tegning af 2D produktionsgrundlag
 • Indkøb af komponenter
 • Sparring med maskinteknikere og verificering af konstruktionsgrundlag
 • Som konstruktionsansvarlig, gennemføre FAT (Factory Acceptance Test) ift. kunden
 • Risikovurdering og dokumentation

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Maskiningeniør eller anden relevant uddannelse/erfaringer
 • Er du nyuddannet maskiningeniør (M), så skal du være fagligt dygtig og ambitiøs
 • Erfaring med beregninger/mekanisk konstruktion
 • Høj grad af faglige ambitioner og stolthed
 • Hurtigt agerende og vedholdende ift. de lange projekter
 • Magter både det overordnede og det detaljerede
 • Gode kommunikationsevner internt og eksternt
 • God til at fastholde relationer med kolleger, leverandører og kunder
 • Dansk og engelsk i skrift og tale
 • Bruger af MS Office: Word, Excel, PowerPoint 

Lønnen forhandles individuelt, på et niveau der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer. 
For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling på telefon 2332 5825, eller læs mere om SH Group på <link http: www.shgroup.dk>www.shgroup.dk.

Ansøgning mrk. ”Maskiningeniør – SH Group”, sendes til Proces Support A/S per e-mail på <link>job@processupport.dk 

Ansøgningsfrist
: Vi indkalder til samtale løbende.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

<link file:466 _blank download>Download jobopslag

SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine-, offshore-, og industrisektoren, og har datterselskabet Sepro Technology i Norge og Xervo i Danmark.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag mere end 260 kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og afdelingen på Lindø, samt 10 ansatte i Sepro Technology i Norge. Vi råder over et grundareal på 50.000 m2 og har mere end 15.000 m2 under tag.

SH Group A/S’ tekniske afdeling består af ca. 70 innovative og højtkvalificerede ingeniører, maskinmestre og teknikere, som anvender de nyeste programmer inden for 3D Cad, FEM-analyse, beregning og planlægning.