Service Project Manager (stillingen er besat)

Til SH Automation A/S

MARITIME AUTOMATIONSLØSNINGER
- vær med til at styrke væksten og sikre virksomhedens udvikling

Vi tilbyder dig
Har du ambitioner om at komme ind i en virksomhed med en voksende ordrebeholdning? Vil du forestå service projekter af mange forskellige slags, så vi fortsat kan følge med vores kunders kraftige vækst? Har du maritim og/eller offshore erfaringer med projektledelse af serviceprojekter indenfor tavle- og automationsløsninger? Så er det måske noget for dig, at blive Service Project Manager hos SH Automation A/S.

SH Automation leverer individuelle og serieproducerede automationsløsninger til el, hydraulik og maskinbygning til hele verden indenfor marine og offshore. Vores kunder er i kraftig vækst, og vi har i de seneste år fordoblet vores omsætning. For fortsat at kunne vækste, ønsker vi nu at udvide organisationen med en service project manager.
 
Du får ansvaret for hele projektet, startende med at du vil udarbejde tidsplaner for egne projekter og installationsarbejder, i samarbejde med kunder. Du vil skulle lede serviceprojekter, herunder registrere og analysere afvigelser undervejs i projektet og når det er afsluttet. Samtidig er du tids- og økonomisk ansvarlig for, at egne serviceprojekter gennemføres som aftalt. Som rådgiver, vil du sammen med kunderne udvikle projekter, når de udvikler sig.

Lidt om dig som person
Du har en grundlæggende evne til at få dybdegående kendskab og forståelse af forskellige anlægs funktioner, og erfaring med beregning af tilbud og rådgivning af kunder, gerne inden for det maritime/offshore. Du følger op på projekter og kan motivere projektdeltagerne samtidig med at du repræsenterer SH Automation bedst muligt overfor kunderne. Du trives med at arbejde både fra vores kontor i Svendborg, og on-site ved større projekter med ca. 40-50 rejsedage/år, og ved hvad der skal til, for at få en FAT/SAT til at køre på skinner.

Som person har du en god portion erfaring, et meget højt engagement, og du brænder for at vise resultater. Du forstår værdien af at være hands-on, og reagere hurtigt i hverdagen. Samtidig kan du fastholde fokus på langsigtede planer, så vi sikrer en kontinuerlig udvikling i vores processer, parallelt med at projekter leveres til tiden, indenfor den afsatte økonomiske ramme.

Din faglige baggrund kan være elektriker, og du er uddannet som maskinmester eller el-ingeniør. Du lægger stor vægt på kvalitet og kvalitetsstyring, og bruger ubesværet engelsk i både skrift og tale. Du mestrer MS Office.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • Sikre at projekter gennemføres sikkerhedsmæssigt korrekt, efter både kunders og egne sikkerhedsregler, herunder instruere kolleger
 • Sikre at opgaver løses iht. gældende bekendtgørelser og love
 • Udarbejde planer for forbrug af tid, mandskab og materialer
 • Sørge for at materialer er ankommet til rigtig tid og sted
 • Følge op på igangværende arbejder og planer mht. evt. afvigelser i projektet
 • Deltage i afleveringsforretninger, herunder FAT/SAT
 • Rapportere projektstatus inkl. økonomi en gang om ugen, samt efter behov
 • Sikre tegningsoplæg og nødvendig dokumentation før, under og efter projektet
 • Deltage i salgsarbejde i samarbejde med kunder
 • Medvirke til opretholdelse, overholdelse og forbedring af firmaets kvalitetsstyringssystem

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Elektriker og uddannet som maskinmester, el-ingeniør eller tilsvarende uddannelse/erfaring
 • Erfaring fra lignende stilling i den maritime/offshore branche
 • Effektiv og professionel ekspert med erfaring og gennemslagskraft
 • Kan gennemskue hele projekter fra ide til gennemførelse, og dokumentation
 • God leder, der kan motivere kvalificerede medarbejdere i et internationalt miljø
 • Dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Bruger af MS Office: Word og Excel
 • Bruger af MS Project eller lign.

Lønnen forhandles individuelt, på et niveau der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling, på telefon 2332 5825. Ansøgning mrk. ”Service Project Manager – SH Automation A/S”, sendes til Proces Support A/S pr. e-mail på <link>job@processupport.dk

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

<link file:447 _blank download service project>Download jobopslag

SH Automation A/S leverer automationsløsninger og el-tavler til elektriske, hydrauliske og mekaniske systemløsninger til den marine -, offshore -, og industrielle sektor, til brug i hele verden.

Vi har til huse i Svendborg og er i alt 30 medarbejdere, hvoraf 11 er i engineering. Vi har produktion både in-house og hos underleverandører, og vi er i kraftig vækst.

Vores moderselskab SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 260 kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og afdelingen på Lindø, samt i Sepro Technology i Norge. Vi råder over et grundareal på 50.000 m2 og har mere end 15.000 m2 under tag.