Online

Proces Support står bag nogle meget store hjemmesideinstallation, med adskille funktioner og op til 8 sprogversioner. Vi ved alt om, hvad der skal til, for at få en hjemmeside der fungerer optimalt for både eksisterende og nye kunder, og dermed understøttes både new account salg og mersalg til eksisterende kunder.

Design af hjemmesider
Proces Support A/S kan hjælpe med hjemmesiden, både når det gælder design, rådgivning og programmering. Vi har kendskab til en lang række forskellige funktioner, der kan medvirke til at gøre både kommunikation og løsning af praktiske opgaver lettere ved at gøre brug hjemmesiden.

Har du tænkt på hvordan din hjemmeside ser ud på forskellige platforme? Med den rivende udvikling der er indenfor telefon, tablets og browsere er det med at holde tungen lige i munden for at brugerne oplever din hjemmeside som indbydende. Vi udvikler kun hjemmeside i responsive design, hvor billeder, tekst og navigation tilpasser sig skærmens størrelse. Det kan også være at en app er den bedste løsning, men det afhænger både af målgrupper, teknik og indhold på hjemmesiden.

Vedligeholdelse af hjemmesider
Hvis du ikke selv synes, det er top prioritet i dit job, tilbyder vi at vedligeholde dine hjemmesider, så du kan bruge din tid på det vigtigste for dig.
Men har du selv overskud og lyst til opgaven, uddanner vi gerne dig eller dine medarbejdere, så du/I selv fremover kan vedligeholde hjemmesiderne. Og er der brug for support, står vi også til rådighed.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Proces Support A/S har en omfattende erfaring med optimering af hjemmesider til søgemaskiner det, som mange kalder søgemaskineoptimering eller SEO. De algoritmer, som søgemaskinerne bruger, bestemmer, hvor højt du ligger i resultatlisten, og hvem kan ikke se potentialet i at dukke op på første side i Google?

Algoritmerne ændrer sig løbende, så selvom din side er optimeret til søgemaskiner, så kan det betale sig at forny sig og ændre på nogle parametre i løbet af en periode.
Dette kan du konkret gøre for at øge din SEO

E-mail marketing
På en hurtig og effektiv måde kan du kommunikere med dine kunder - nuværende såvel som nye - og udbrede kendskabet om bl.a. firmaet, nyheder, produkter og service. Kunden vil modtage en e-mail, der er sat op i et professionelt design, hvor der er mulighed for at have billeder og links til bestemte sider på din hjemmeside eller til dokumenter.
Læs artiklen "Det elektroniske nyhedsbrev - et effektivt kommunikationsværktøj"

Du styrer, hvem nyhedsbrevet skal sendes til, og det er endda muligt at målrette sit budskab til én enkelt person - det kalder vi mikromarketing.
Læs artiklen "Mikromarketing - vejen til at målrette indsatsen"

Men det ubetinget bedste ved e-mail marketing er, at man kan tracke hvem der åbner mailen og klikker på hvilke link, og dermed kan man målrette sin salgs- og marketingindsats mod købsprocesserne.

Kan kunderne bladre i dine brochurer på hjemmesiden?
Bladrefunktion på brochurer kan gøre filer på hjemmesiden mere levende. Det kan være filer som f.eks. produktkataloger, årsrapporter, imagebrochurer mm., som gennem en anden præsentationsmåde bliver mere medrivende for læseren.

Digitale surveys - online analyse
Er medarbejderne tilfredse med arbejdsmiljøet i virksomheden? Hvem er de største konkurrenter på det tyske marked iflg. dine sælgere? Hvordan har kunderne reageret på dit nye produkt? Informationer af denne art er essentielle i forbindelse med virksomhedens interne og eksterne strategier. Nu kan du få informationerne på en målrettet, hurtig og billig måde ved hjælp af et digitale surveys/online analyser.
Læs mere om elektroniske spørgeskemaer her

Google Adwords
Vi arbejder målrettet med at vælge de rigtige ord, så du rammer de kunder, der har et konkret behov for dit produkt eller service. Det gode ved denne type bannerannonce er, at man kun betaler, når der klikkes på dine annoncer.

Google Analytics
Google Analytics gør det nemt at få indsigt i din webstedstrafik. Få flere oplysninger om, hvor de besøgende kommer fra, og hvordan de interagerer med dit websted. Du får de oplysninger, du skal bruge for at skrive bedre annoncer, styrke dine markedsførings-initiativer og oprette websteder med højere konvertering. Google Analytics er gratis for alle, uanset om du er annoncør, udgiver eller webstedsejer.
Kom i gang med Google Analytics.